torstai 12. maaliskuuta 2015

Maaliskuun LIVBOX

Heippa ! Taas olisi vuorossa livboxin esittely. Olin ihan innoissani tästä boxista. :)
Tämän kuun boxi oli huomattavasti isomman kokoinen kuin viime kuussa, mikä ennen avaamista sai jänskättämään "että mitähän sieltä oikein paljastuu".

Maaliskuun Livbox

Bangerhead professional - Fresh me up ! 
Uuh! Kyseessä on kuivashampoo, kuinka kätevä koska multa olikin juuri se lopussa. Ihanan näköinen pakkaus ja tuoksukin. Saa nähä miten toimii, onko jollain kokemusta kyseisestä tuotteesta ?

Lumene bright now vitamin C - Kasvovoide
Lumenen tuoteita taas boxista. Jes :) Kyseisen voiteen pitäisi auttaa hillitsemään kiiltoa,häivyttämään ihohuokosia ja kaikkea muuta kivaa. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan.


Dove oxygen & moisture - shampoo ja hoitoaine
Huippua ! Tykkään ihan kamalasti niistä öljy-versioista, joten jos nämä on vähänkään yhtä hyvät niin voi että. Nämä lupaavat tehdä hiuksista pehmeät latistamatta niitä ja 95% lisää volyymiä. Tähän mennessä täytyy sanoa että on ollu ihan huippu tuotteita !

Rimmel - Provocalips
Rimmelin uutuus kaksivaihteinen huulipuna. Näitä olenkin halunnut kokeilla jo kauan, mulla värinä on dare to pink. Joka ei luonnossa kyllä paljon vaaleanpunaista muistuta, enemmin ruskehtavaapinkkiä.


Nailfix - Yammy gummu-kynsinauhaöljy
Voi taivas miten hyvä tuoksu tässä tuotteessa on ♥ Nailfix kynsinauhaöljy on mulle ihan uusi tuttavuus. Voin sanoa että tulee tarpeeseen kun kynsi nauhat niin huonossa kunnossa.

Sekä Cholen love story- tuoksunäyte ja calvin cleinin. Tykkäsin kovastikkin love storystä, just mun tyylinen hajuvesi.

Siinä kaikki tuotteet olivat, oli aika täysi boxi tässä kuussa mikä on aina kiva. Omasta mielstäni paras boxi, minkä olen ikänä saannut, Sillä monesti on niitä ei niin kivoja tuotteita, mutta tällä kertaa kaikki tuottet aiheuttivat ilon kiljahduksia :) Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan tämän kuun livboxsista ? T: Saara

1 kommentti:

Piristä päivääni ! Kirjoita kommentti (: