torstai 12. helmikuuta 2015

Helmikuun livbox ♥

Heippa kaikille !
Kaikki ovat varmaan huomanneet mun pitkän blogaamattumuuteni, syytä en sille oikein tiedä en ole vaan jaksanut innostua. Osa syynä varmaankin on ollut hyvän tietokoneen puute. Monesti olen miettinyt että tulisin kirjottelemaan postauksen mutta kuitenkin se on aina jäännyt. Mutta nyt aattelin tulla esittelemään helmikuun liv-boxin. Sitten sitä kautta taas palata blogi maailmaan :)

Mutta siihen boxiin, eli päätin tilata tammikuussa itselleni livboxin. Kannustuksena kevääseen ja muutenkin olin siittä jo haaveillut pitkään. Täytyy sano että tein hyvän päätöksen sillä helmikuun boksi oli aivan huippu ♥

Helmikuun livbox sisälsi nämä tuotteet 
Lumenen Nude perfection kevytmeikkivoiteen : Täysikokoinen tuote. Tästä olin tosi innoissani. 
Eucerin In-shower body lotion: Näytekoko. Ihan kiva tuote, en olekkaan koskaan kokeillut näitä suihkurasvoja. 
Garnier fructis densify lenghts plumper- seerumi: Hiuksiin jätettävä seerumi joka tuuheuttaa. Kiinnostava tuote, ja tämäkin täysikokoinen.
Nivea daily essentials sensitive 3in1 micellar water: Jihuu ! Itse tykkään älyttömästi garnierin misellar vedestä. Joten toivon tämänkin olevan hyvä. Vielä kolmas täysikokoinen tuote. 
Paese kashmir monoluomiväri: Mattapintainen valkoinen lumiväri, jonka pitäisi sisältää runsaasti pigmenttiä. Itse olen tästäkin tuotteesta ihan innoissani, sillä en omista kunnon valkoista luomiväri joten tämäkin tuote on jeees. 
Sekä iberolta korun, toiveissani aattelin jotain muuta mutta korukin oli ihan kiva. 

"Jes äiti antoi mulle taas yhden laatikon millä leikkiä" 
Mitäs mieltä te olette olleet omista boxeistanne. Omaksi suosikiksi nousi lumenen meikkivoide.
Ps. Kuvaamisen jälkeen tajusin unohtaneeni kuvata eucerinen shampoon. Sillä käytin sitä jo eilen suihkussa :) T. Saara 

2 kommenttia:

  1. Helmikuun boxi oli kyllä parempi kuin tammikuun.Kiva että sieki innostuit tilaileen mulle tää tullut jo yli 2 vuotta eli melkeinpä alusta saakka =)

    VastaaPoista
  2. Meikkivoide olisi varmasti munkin lemppari, mutta sain sen sävynä 3(JEP!!) joka on todellakin liian tumma.. en ymmärrä miksi sain sen ja kaikilla muilla olen nähnyt 1 sävyä...:/ ei paljon kauneusprofiiliani ole katsottu.

    VastaaPoista

Piristä päivääni ! Kirjoita kommentti (: