keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sisustus toiveita

Moikka ! 
Nyt olis tulossa taas sisustukseen ja koti asioihin liittyvää postusta. Nimittäin inspiraatio kollaaseja. Olenkin ahkerasti selaillut erillaisia nettisivuja ja löytänyt mitä ihanampia kuvia. Niistä päädyin sitte tekemään teille kollaasit. Perus ideana on se että semmoiset kuvat jotka miellyttävät omaa silmää eli se miten voisin vuokra (oman talon tulevaisuudessa) sisustaa ! 
Perusväreinä mä tykkään eniten valkoisesta, ruskeesta ja mustasta. Ja ne värit joilla haluan tuoda ilmettä on pinkki, sininen, ja kulta ja hopea sekä kaikki lasipinnat ovat suurta huutoa. Eli sinänsä värit ovat ihania mutta sisustuksessa tykkään vain tietyistä väreistä.
Minusta yksityiskohdilla on todella suuri merkitys, esim se miten vaikka jotkin asiat on aseteltu. Kaikki pullot ja putelit pitää olla siistissä järjestyksessä. Kaikkilla asioilla pitää olla oma paikka !
Yksi suurista toiveistani on joskus omistaa oikein iso kirja-hylly joka olisi täynnä kirjoja. (katso alin oik.puoleinen kuva) Kynttilät ovat minun suuri heikkus, nyt en todellakaan malta odottaa että pääsisin ostamaan kynttilöitä syksyä varten :) Sekä tykkään älyttömästi piristää ilmettä kukilla, oikein pirteen värisillä. Tekokukat oat mukavia sillä ne eivät lakastu vaikka niitä unohtaisikin hoitaa.
Sitten puiset sisustus esineet tai koristeet ovat myös yksi asia mistä tykkään ihan älyttömästi. Taulut ja peilit ovat isoin musthave-jutsku sisustuksessa sillä niillä pystyy muuttamaan huoneen ilmettä niin helposti !

Mutta mitä mieltä olette kollaasejen kuvista onko mitään mikä miellyttää omaa silmää, vai onko ihan erillainen tyyli teillä ? Seuraavan koti-aiheisen postauksen koitan saada ensi viikolle ja sen aihe jääköön yllätykseksi :) T. Saara 

1 kommentti:

  1. Mä tykkään että sisustus on yksinkertaista, jos avohyllyt pursuaa saa se kämpästä musta tosi sotkuisen oloisen... Värejä saa olla, mutta ei liikaa ettei riitele keskenään=)

    VastaaPoista

Piristä päivääni ! Kirjoita kommentti (: